DutchEnglish

Magick

Magick is alles wat we willen zijn. Alles wat we wensen, zien, horen, ruiken, voelen, dromen en zelfs denken. Het universum is doordrongen van magick, omdat het deze energie is waar alles van gemaakt is. Energie die we kunnen beheersen, omdat wij zelf deze energie zijn. Zodra mensen zeggen dat het universum maakbaar is, bedoelen ze ook letterlijk dat het universum maakbaar is. Het is mogelijk om de wereld vorm te geven naar jouw wensen, jouw ideeën en zoals jij graag de wereld ziet. 

De kans is groot dat je gehoord hebt van ‘the law of attraction‘ of hoe je door positief the visualiseren je de dingen kan krijgen die je graag wil hebben. Dat is magick, alleen een volledig vereenvoudigde en ook onvolledige vorm van magick. Het manifesteren van je wereld is een mooi begin in de wereld van magick en dat is ook waar ik jou mee kan helpen.

Het is niet mijn plaats om je precies uit te gaan leggen wat magick inhoudt, wat het voor je kan doen en hoe het inzetten hiervan je blik op de wereld volledig kan veranderen. Dat is ook niet de reden dat je op deze plaats bent terechtgekomen. Je bent hier, omdat je juist iets meer magick in je leven wilt. Omdat je iets zoekt om de magick die je al in je leven hebt te versterken, groter te maken of net even dat zetje te geven wat je onderbewust zelf niet lijkt te lukken. 

Talisman

Talismannen zijn ouder dan de weg naar Rome en nog meer dan de weg terug. Door de hele menselijke geschiedenis is het gebruik van de talisman terug te vinden. Een talisman beschermt de drager, geeft energie of trekt juist de gewenste energie aan. Een talisman is uitermate veelzijdig en dat is iets wat de mensen in de oudheid ook al wisten.

Er zijn er die beweren dat de talisman een vorm van magick is die alleen gebruikt wordt door mensen die hekserij en wicca praktiseren, alleen is dat nogal kort door de bocht. Talismannen vind je zelfs terug in het Katholieke geloof. De crucifix is hier een goed voorbeeld van en dat is slechts het begin. Alles kan een talisman zijn, zolang je er maar de juiste intentie inlegt. Als je het de energie geeft die het voor jou een talisman maakt.

Een talisman is daardoor niet zomaar een voorwerp. Het is een levende entiteit die verzorgt moet worden, aandacht hoort te krijgen en jou geeft wat er als intentie ingestopt is. Ze zijn een antenne voor de universele energie om het simpel te zeggen. Sommige talismannen kan je bij je dragen, anderen zijn juist bedoeld om in huis te zetten. Op je huisaltaar of een andere plaats waar de energie die je wenst aan te trekken zich het beste concentreert. 

Intenties

Om toch een kleine tip van de sluier op te tillen en een beetje dieper te gaan in de wereld van ‘the law of attraction’, alles draait om intentie. De intentie om je wereld te veranderen, om beter te communiceren met het universum, om financieel er warmpjes bij te zitten, om gezond te zijn of elke andere intentie. Alles is mogelijk en de gedachte dat er dingen onmogelijk zijn is ook een intentie. 

Magick draait allemaal om intentie, de wil om iets te veranderen of hetzelfde te houden. Met een intentie vertellen we het universum wat onze wil is en welke weg we willen bewandelen. Om die reden is de intentie een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt om magick te bedrijven. Om een talisman te maken.

Maakproces

De talismannen die je hier ziet en welke ik voor jou kan maken, zijn allemaal voor het gebruik in huis. Mocht je op zoek zijn naar een talisman om te dragen moet ik je helaas doorverwijzen naar iemand die deze maakt, omdat ik geen draagbare items wens te maken. Wat ik wel voor je kan doen is een voorwerp maken die jouw intentie kan bekrachtigen. Een talisman die je kan neerzetten, waar je naar kan kijken, voelen en gebruiken voor het aantrekken van de universele energie.

Elke talisman die ik maak is voor een specifieke intentie, helemaal handgemaakt en wordt pas gemaakt zodra jij hiervoor de opdracht geeft. De talismannen die je hier ziet zijn dan ook niet te koop, omdat ze gemaakt zijn voor andere mensen. Voor hun intenties, hun wensen en voor het aantrekken van hun stukje universele energie. Voor jou zal ik een hele andere maken, eentje die toegespitst is op jouw intentie en jouw wens.

Zodra ik een talisman ga maken, begin ik eerst met de materialen bij elkaar te zoeken. Vaak zijn dit kleine spulletjes uit de kringloopwinkel, stoffen, veren, klei, kruiden en in de natuur gevonden stukken hout en/of stenen. Daar voeg ik een uitgeschreven affirmatie en sigil bij. Soms ook, als de talisman daar om vraagt gedroogde planten, schelpen of dierlijke botten. Het is tevens mogelijk om kristallen of edelmetaal toe te voegen, alleen doe ik dit als je daar zelf om vraagt. Dit omdat deze voorwerpen vrij persoonlijk zijn en deze niet aan je wil opdringen.

Bestellen

Een talisman door mij gemaakt is ongeveer 15 tot 25 cm groot en zal ongeveer een week duren voordat deze klaar is. Over de prijs hoef je je geen zorgen te maken, in de zin dat ik geen honderden euro’s vraag voor een handgemaakte talisman. Ik ben van mening dat deze vorm van magick voor iedereen toegankelijk moet zijn en dat laat ik terugkomen in mijn prijs. 

Heb je op basis van alle informatie op deze pagina besloten dat je óók een talisman wilt, neem via onderstaand mailadres contact op. Ik kom dan zo snel mogelijk bij te terug met een prijsindicatie en hoe lang het (ongeveer) zal duren voordat je jouw talisman in de armen kan sluiten.

Graag in je mail vermelden wat je intentie is en waar je de talisman voor wilt gebruiken of wat het voor je mag gaan doen.

Mail mij: de.elderman@gmail.com.